Atatürk Ortaokulu

Vizyon: *21. Yüzyılı ön plana çıkaran, bilgi çağı gerçeklerini anlayan, beyin gücünün önemini kavramış, bilimsel ve teknolojik yöntemleri kullanarak, öğrencilerimizi çağın gereklerine uygun yetiştirmek. *Hayata hazırlıklı yaşamı anlayabilen yorumlayabilen bireyler yetiştirmek. *Bilgi ve sosyal aktivitelerde yetenekleri keşfederek onlara en iyi beceriyi kazandırmak. *Bölgemizde ve ülkemizde iddialı ve örnek temel eğitim kurumu olmak.

Misyon: Kalite anlayışına sahip Eğitim ve Öğretim kadromuzla yönetici-öğretmen-öğrenci-veli iletişiminde başarılı olmak. Öğrencilerin öğrenmeyi öğrenmelerine öncelik vererek onları bilgili becerili yeniliklere ve değişime açık katılımcı bireyler olarak yetiştirmek.

Başarılar:

Isınma: kalorifer
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler: Bilek Güreşinde Kastamonu İl Birincilikleri Satrançta Küçük Kız ve Küçük Erkek Kastamonu İl Birincisi Satrançta Yıldız Kız ve Yıldız Erkek Kastamonu İl Birincisi
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

Telefon - Santral (03665641664)

WEB - https://abanaortaokul.meb.k12.tr

Adres - Kazım Yazkan Cad. Turan Ferik Sok. No4 Abana/Kastamonu