KASTAMONU / ABANA - Atatürk Ortaokulu

Sahil İlçeleri Bilgi Yarışması

Atatürk Ortaokulu olarak Çatalzeytin Yunus Emre Ortaokulunun düzenlemiş olduğu "Sahil İlçeleri Bilgi Yarışmasına" katıldık.Öğrencilerimiz yarışmada dereceye giremesede okulumuzu en iyi şekilde temsil etmişlerdir.Coşkuları ile yarışmacı arkadaşlarına hep destek tam destek olan 8.sınıf öğrencilerimizde yarışmaya renk katmıştır.Emekli İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Süleyman ERTÜRK´te öğrencilerimizi yanlız bırakmadı.Yarışma sonrası Abana Kaymakamımız Sayın Hasan Hüsnü TÜRKER´de öğrencilerimizi verdikleri mücadeleden ve coşkularından dolayı tebrik ederek günün anısına fotoğraf çektirdi.Öğrencilerimizi tebrik eder,desteklerinden dolayı Kaymakamımız Hasan Hüsnü TÜRKER ve Süleyman ERTÜRK´e teşekkür ederiz.

Yayın: 27.05.2017 - Güncelleme: 27.05.2017 09:26 - Görüntülenme: 1152