KASTAMONU / ABANA - Atatürk Ortaokulu

ÖĞRENCİLERİMİZE BİR ÖDÜLDE TÜRKİYE MİLLİ OLİMPİYAT KOMİTESİNDEN

Hatırlanacağı üzere 2016 Yılı Mayıs ayında okulumuz öğrencileri Halis Yahya KAPÇAK ve Yiğit Özkan SAKALLIOĞLU´nun okul yolu üzerindeki bankanın önünde buldukları parayı banka kapısının altına atması ,bu olayın kamera kayıtlarına yansıması ve AA Muhabirimiz Semih YÜKSEL´in haberiyle ülke gündeminde yer bulmuş , öğrencilerimiz Kaymakamlık ve Banka Müdürlüğü tarafından ödüllendirilmişti.

Öğrencilerimizin bu örnek davranışı bir ödüle daha layık görüldü. Öğrencilerimiz Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi tarafından Fair Play kavramı ve ruhunun ülke genelinde yaygınlaştırılması amaçlı düzenlemiş oldukları faaliyet kapsamında Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Yönetim Kurulu Üyelerinin Değerlendirmesi ile “TMOK 2016 TOPLUMSAL FAİR PLAY ÖDÜLÜNE" layık görülmüştür.Öğrencilerimize ödülleri önümüzdeki günlerde Milli Olimpiyat Komitesi tarafından verilecektir. Bizleri bir kez daha bu örnek davranışları ile gururlandıran öğrencilerimize , ailelerine ve öğretmenlerine teşekkür ediyoruz.

02-06-201702-06-2017

Yayın: 02.06.2017 - Güncelleme: 02.06.2017 21:16 - Görüntülenme: 55